Uutiset
2. PENTUE


Witty Whisks Wonderful-Wanda "Tessa" Omistaja: Hesselgren Pauli, Kotka
Witty Whisks Witching-Wilma "Wilma" Omistaja: Teivonen Satu, Karkkila
Witty Whisks Wise-Wilhelmina "Saga" Omistaja: Hahtokari Sari, Lapua
Witty Whisks Wizard-Wictoria "Wikky Lee" Omistaja: Immanen Leena, Kaipiainen
Witty Whisks Weathy-Wendy "Wendy" Omistaja: Ahlgren Maria, Helsinki
Witty Whisks Weird-Wilberta "Wara" Omistaja : Viitamäki Carita, Latovainio
Witty Whisks Winner-Whitney "Brenna" Omistaja: Koivuaho Merja, Kauhava
Witty Whisks Wild-Willy "Ozzy" Omistaja: Suviranta Roosa & Jari, Kotka
Witty Whisks Wily-Winston "Winston" Omistaja: Ropa Maiju, SaimaanharjuWW Wonderful-Wanda

Tessa on kaunis nuorineiti. Energiaa tytössä löytyy, mutta hallitsee jo hienosti "tottelevaisuusalkeet". Kiltti ja lempeäluonteinen koira. Tessa nauttii, kun saa olla huomion keskipisteenä. Se rakastaa vapaana juoksemista. Tessa on käynyt match showssa ja epävirallisessa pentunäyttelyssä hakemassa kehäkokemusta. Kotiväki on kovasti innostunut näyttelyistä, jäämmekin odottelemaan mitä jatkossa seuraa...

-----------------------------------------------------------------------------------------------WW Witching-Wilma

-----------------------------------------------------------------------------------------------WW Wise-Wilhelmina

Saga, se Diivan pentueen pikkuisin... Lapuan lakeuksilla on kaikki sujunut hyvin.Virtaa Sagassa löytyy, "kuin pienes kyläs". Saga on käynyt koirakoulussa pentukurssin. Autoilusta tyttö ei pidä yhtään, mutta metsässä liikkumisesta sitäkin enemmän. "Lintujakin on nuuskittu", muttei tytöllä ole vielä oikein malttia. Näyttelyyn meno on harkinnassa, jos vaikka siitäkin innostuisivat...;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

WW Wizard-Wictoria

Wikky Lee saa kasvaa maalla. Seuranaan sillä on kissoja ja hevonenkin. Neiti on kova "kalastamaan". Saalistakin se on saanut, ainakin yhden ahvenen verran. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Wikkyn kanssa on riittänyt. Pelottava tilanne sattui, kun neiti pisti päänsä maa-ampiaispesään. Pistoja oli enemmän kuin "laki sallii". Onneksi Wikky toipui hienosti. Näyttelyyn menostakin on hieman keskusteltu... aika näyttää...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
WW Wealthy-Wendy

-----------------------------------------------------------------------------------------------WW Weird-Wilberta

Warassa on "kaikki kohdallaan". Siitä on kasvamassa upea koira. Luonteeltaan Wara on sosiaalinen ja lempeä, mutta myös wirtaa löytyy! Neiti nauttii juoksemisesta koirakaverinsa kanssa. Lintumetsälläkin Wara kävi syksyllä pari kertaa. Kiinnostusta linnuille löytyi kovasti. Wara on pyörähtänyt pari kertaa näyttelykehässäkin, match showssa kerran ja epävirallisessa pentunäyttelyssä kahdesti. Menestystäkin on tullut!


-----------------------------------------------------------------------------------------------WW Winner-Whitney

Brenna, joka alkutaipaleellaan kärsi suolisto-ongelmista, on nyt toipunut ja kasvanut hyvin. Tyttö on erittäin energinen pikku-paholainen ja onkin "pistänyt poskeensa" mm. sohvan, nojatuolin, kännykän latureita, kaukosäätimiä, vaatteita, kenkiä, patjan, palan korkkilattiaa ja kirjoja. Brenna nauttii pelto -ja metsäreissuista ja on jonkin verran seisonut lintuja. Kotiväki odottelee kovasti, että missä vaiheessa irkun älykkyys alkaa Brennassa näkymään... tällä hetkellä älynlahjat tuntuvat olevan hyvin kyseenalaisia ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------


WW Wild-Willy

Ozzysta on tullut mitä mainioin sohvachampioni. Pojan näyttylyurasta ei tullutkaan mitään... laskeutumaton kives ei tipahtanutkaan paikalleen ja siitä seurasi kiveskiertymä. Ozzy joutui käymään myös "kauneusleikkauksessa", silmäluomensa takia. Näistä jutuista huolimatta koiran arvo ei kotiväen mielestä kuitenkaan tipahtanut yhtään. Ozzy on mitä mainioin persoona! Sitä rakastetaan ja se rakastaa täysillä. Virtaa, kun Ozzystakin löytyy!

-----------------------------------------------------------------------------------------------WW Wily-Winston